【實證系列 9-沒有最完美 只有更完美】

January 19, 2018

喺一個「有圖有真相」嘅年代,Time Traveller 決定左要用實力證明一切!

 

今集嘅主角係修讀藝術的藝術家以及化妝師 Ka Sau,要求好高,有藝術家追求完美的性格,相信世界「沒有最完美,只要更完美」,加上她的作品不時會被邀請到國外的畫展,所以都要成日見人、影相。而本身 Ka Sau 皮膚光滑,就更加突出了臉上粒墨。進行療程前,Ka Sau 再三強調唔可以有疤,亦唔想留印。

(* 溫馨提示:相片只供參考,因應個人之膚質、身體狀況及其他因素,療程效果因人而異。)

 

我們根據痣墨的深淺採用相對應的激光波長,所以疤痕是不會留有的。而我們亦向 Ka Sau 解釋,是否留印是很需要療程後的護理配合,脫墨後不可曬太陽,亦不要塗搽一些成分剌激的護膚品,只要乖乖地保護好皮膚就不會留印架喇。

 

 好開心,連要求咁高的明日之星藝術家 Ka Sau 都滿意我地嘅療程及服務。

 

時間光學專家 Time Traveller

◽️Aesthetic Laser Centre 皮膚激光中心
◽️6/F Zhongda Building 38-40 Haiphong Road TST 尖沙咀海防道38-40號中達大廈6樓

☎ 立即查詢:27884998 / 68816662
🔻contact us at whatsapp 🔻

https://www.api.whatsapp.com/send?phone=85268816662

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive